Míting internacionalista. Per la República catalana dels treballadors i el jovent!

17 juliol. 18.30h. Cotxeres de Sants17 juliol (Barcelona). 18.30h.
Cotxeres de SantsComplir amb el mandat de l’1-O! Llibertat presos polítics!

RUTH COPPINGER · Diputata irlandesa del Socialist Party. IKER OTERMIN · Ezker Iraultzailea. SINEAD DALY · Socialist Party Scotland. BORJA LATORRE · Esquerra Revolucionària Catalunya. ANA GARCÍA · Secretària General estatal del Sindicat d’Estudiants. PETER TAAFFE · Secretari General del Socialist Party (England and Wales). JUAN IGNACIO RAMOS · Secretari General estatal d’Esquerra Revolucionària

La històrica jornada de l’1 d’Octubre del 2017 va marcar un punt d’inflexió en la política catalana i de l’Estat espanyol: més de dos milions de persones vam exercir el nostre legítim dret a l’autodeterminació derrotant l’ofensiva repressiva llançada des del PP i l’aparell neofranquista de l’Estat. Aquells esdeveniments, que han quedat gravats en la memòria col·lectiva, van obrir una crisi revolucionària que segueix sense tancar-se. Tot i els presos polítics i l’exili, la criminalització dels CDR, dels processos judicials contra docents i activistes de l’esquerra, el moviment massiu per la república ha respost amb força a l’agressió del bloc espanyolista del 155.La històrica jornada de l’1 d’Octubre del 2017 va marcar un punt d’inflexió en la política catalana i de l’Estat espanyol: més de dos milions de persones vam exercir el nostre legítim dret a l’autodeterminació derrotant l’ofensiva repressiva llançada des del PP i l’aparell neofranquista de l’Estat. Aquells esdeveniments, que han quedat gravats en la memòria col·lectiva, van obrir una crisi revolucionària que segueix sense tancar-se. Tot i els presos polítics i l’exili, la criminalització dels CDR, dels processos judicials contra docents i activistes de l’esquerra, el moviment massiu per la república ha respost amb força a l’agressió del bloc espanyolista del 155.

És impossible desvincular aquests fets de la caiguda de Rajoy i el seu govern corrupte. La derrota del PP no només reflecteix la profunda crisi del capitalisme espanyol i del règim que el sosté, és el fruit directe de la gran contestació social que hem protagonitzat a Catalunya però també a la resta de territoris: des de la gran vaga feminista del 8M i la rebel·lió dels pensionistes, fins a les mobilitzacions multitudinàries a Iruñea per la llibertat dels joves d’Altsasu.

Des d’Esquerra Revolucionària, el Comitè per una Internacional dels Treballadors i el Sindicat d’Estudiants volem convidar-vos a totes i tots al gran Míting de solidaritat internacionalista del 17 de Juliol, i que comptarà amb la participació de revolucionaris d’Irlanda, Escòcia i Euskal Herria. Davant d’aquells que pretenen renunciar al mandat de l’1-O i desmobilitzar el poble, l’esquerra conseqüent hem d’aixecar la bandera de la república socialista catalana, una república que conquerirem amb un programa anticapitalista, mitjançant la mobilització massiva i la solidaritat fraternal de tots els pobles oprimits del món.

Descàrrega el full i el cartell

Liked this article? We need your support to improve our work. Please become a Patron! and support our work
Become a patron at Patreon!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*