Míting internacionalista. Per la República catalana dels treballadors i el jovent!

17 juliol. 18.30h. Cotxeres de Sants17 juliol (Barcelona). 18.30h.
Cotxeres de SantsComplir amb el mandat de l’1-O! Llibertat presos polítics!

RUTH COPPINGER · Diputata irlandesa del Socialist Party. IKER OTERMIN · Ezker Iraultzailea. SINEAD DALY · Socialist Party Scotland. BORJA LATORRE · Esquerra Revolucionària Catalunya. ANA GARCÍA · Secretària General estatal del Sindicat d’Estudiants. PETER TAAFFE · Secretari General del Socialist Party (England and Wales). JUAN IGNACIO RAMOS · Secretari General estatal d’Esquerra Revolucionària

La històrica jornada de l’1 d’Octubre del 2017 va marcar un punt d’inflexió en la política catalana i de l’Estat espanyol: més de dos milions de persones vam exercir el nostre legítim dret a l’autodeterminació derrotant l’ofensiva repressiva llançada des del PP i l’aparell neofranquista de l’Estat. Aquells esdeveniments, que han quedat gravats en la memòria col·lectiva, van obrir una crisi revolucionària que segueix sense tancar-se. Tot i els presos polítics i l’exili, la criminalització dels CDR, dels processos judicials contra docents i activistes de l’esquerra, el moviment massiu per la república ha respost amb força a l’agressió del bloc espanyolista del 155.La històrica jornada de l’1 d’Octubre del 2017 va marcar un punt d’inflexió en la política catalana i de l’Estat espanyol: més de dos milions de persones vam exercir el nostre legítim dret a l’autodeterminació derrotant l’ofensiva repressiva llançada des del PP i l’aparell neofranquista de l’Estat. Aquells esdeveniments, que han quedat gravats en la memòria col·lectiva, van obrir una crisi revolucionària que segueix sense tancar-se. Tot i els presos polítics i l’exili, la criminalització dels CDR, dels processos judicials contra docents i activistes de l’esquerra, el moviment massiu per la república ha respost amb força a l’agressió del bloc espanyolista del 155.

És impossible desvincular aquests fets de la caiguda de Rajoy i el seu govern corrupte. La derrota del PP no només reflecteix la profunda crisi del capitalisme espanyol i del règim que el sosté, és el fruit directe de la gran contestació social que hem protagonitzat a Catalunya però també a la resta de territoris: des de la gran vaga feminista del 8M i la rebel·lió dels pensionistes, fins a les mobilitzacions multitudinàries a Iruñea per la llibertat dels joves d’Altsasu.

Des d’Esquerra Revolucionària, el Comitè per una Internacional dels Treballadors i el Sindicat d’Estudiants volem convidar-vos a totes i tots al gran Míting de solidaritat internacionalista del 17 de Juliol, i que comptarà amb la participació de revolucionaris d’Irlanda, Escòcia i Euskal Herria. Davant d’aquells que pretenen renunciar al mandat de l’1-O i desmobilitzar el poble, l’esquerra conseqüent hem d’aixecar la bandera de la república socialista catalana, una república que conquerirem amb un programa anticapitalista, mitjançant la mobilització massiva i la solidaritat fraternal de tots els pobles oprimits del món.

Descàrrega el full i el cartell

Special financial appeal to all readers of socialistworld.net

Support building alternative socialist media

Socialistworld.net provides a unique analysis and perspective of world events. Socialistworld.net also plays a crucial role in building the struggle for socialism across all continents. Capitalism has failed! Assist us to build the fight-back and prepare for the stormy period of class struggles ahead.
Please make a donation to help us reach more readers and to widen our socialist campaigning work across the world.

Donate via Paypal

Liked this article? We need your support to improve our work. Please become a Patron! and support our work
Become a patron at Patreon!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


July 2018
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031